meer informatie

Extra informatie kunt u lezen in de volgende links:

www.nwp-natuurgeneeskunde.nl: De Beroepsvereniging Natuurgeneeskundig Werkende Professionals is een organisatie van zelfstandige, professionele beoefenaars van natuurgeneeswijzen. De NWP controleert de kwaliteit en betrouwbaarheid van de bij haar aangesloten leden onder andere door bij- en nascholing.

www.nwp-natuurgeneeskunde.nl/verzekeraars.asp: Op deze pagina vind u een jaarlijks bijgewerkt overzicht van vergoedingen van natuurgeneeskundige behandelingen door zorgverzekeraars.

www.kab-klachten.nl: Voor klachten over een natuurlijke behandelmethode kunt u terecht bij de Klachtencommissie Alternatieve Behandelwijze (KAB) en de Geschillencommissie Zorg
www.degeschillencommissiezorg.nl/clienten/
 

www.vereniginghomeopathie.nl: De Koninklijke Vereniging voor Homeopathie Nederland is een consumentenorganisatie die de erkenning van de homeopathie als volwaardige vorm van geneeskunde in Nederland beoogt. De Vereniging timmert al meer dan 130 jaar aan de weg om een betere positie van de homeopathie in Nederland te bewerkstelligen.

www.thewalkforhomeopathy.org: Anne Vervarcke brengt de klassieke homeopathie als veilige en efficiënte geneeswijze onder de aandacht. Onder andere met informatie over research en publicaties.

www.hahnemanninstituut.nl: Het Hahnemann Instituut Nederland is een nascholings- en opleidingsinstituut voor klassieke homeopathie. Het accent ligt op praktijkgericht leren.

www.iocob.nl: De Stichting voor Innovatief Onderzoek en Onderwijs van Complementaire Behandelwijzen (iocob) geeft uitgebreide informatie over de toepassing van veel gebruikte natuurlijke geneeswijzen bij chronische ziekten.