Terugkijken op de periode dat ik door Jacqueline werd behandeld kan ik alleen maar verbaasd zijn over de resultaten. Ik kwam bij haar voor oogklachten en energiegebrek.

In de rust van haar behandelingen en de gesprekken kwam meer los dan ik dacht. Uiteindelijk ging ik bij haar weg met veel meer zelfvertrouwen en energie dan toen ik haar praktijk in kwam. En dat is in de tijd daarna alleen maar toegenomen!

 

Ik heb hele goede ervaringen met Jacqueline, vanaf dag 1 voelde het heel vertrouwd. Wat echt opvalt is dat ze heel goed luistert naar je en hier later op terug kan komen. Ze denkt goed mee.

Je krijgt inzicht in je eigen “valkuilen” en daar kun je dan zelf goed mee aan de slag. Verder komt ze ook met goede oplossingen waar je wat aan hebt.

Ik zou Jacqueline van harte aanbevelen. Twijfel je nog, neem dan toch allereerst contact met haar op en je zult merken dat je een stap in de goede richting hebt gezet. S.A.

 

Ik schrijf nooit reviews, maar de ervaringen die ik bij Jacqueline heb opgedaan tijdens de behandelingen deel ik graag. Ik heb ruim een jaar gelopen met een zenuwbeklemming in mijn nek waar een kaakbeklemming bij was gekomen.

Na ruim een half jaar fysiotherapie en Dryneedling, kwam ik op een dood spoor met nog steeds pijnlijke plekken in mijn schouder en nek. Een neuroloog vertelde dat het restschade was van een zenuwbeklemming en er niets aan te doen was. Ik nam met deze woorden geen genoegen en ging op zoek naar een acupuncturist.

Jacqueline is een deskundige vrouw en weet waar ze mee bezig is. Ze praat rustig en geeft handige tips waarmee je zelf aan de slag kunt gaan. Samen met de oefeningen en de behandelingen van Jacqueline is alles na 4 maanden weer in balans. De gesprekken met Jacqueline hebben ook veel geholpen tot genezing.

Jacqueline, hartelijk dank voor je hulp. I.H.

 

 

Jacqueline kan heel goed luisteren, heeft oprechte belangstelling voor je en neemt uitgebreid de tijd. Ze is deskundig, veelzijdig en intuïtief. Ze heeft veel kennis van zaken maar is ook erg ervarings-wijs. Ik kan je haar van harte aanbevelen! G.O.