persoonlijk

Sinds 2009 heb ik ervaring in mijn praktijk voor klassieke homeopathie en acupunctuur in Apeldoorn. Ik zet mijn kennis, (levens)ervaring en passie in om volwassenen en kinderen te begeleiden met allerlei klachten.

Als kind was ik al geboeid door mensen en de natuur. Ik zag en zie de mogelijkheden van de 'alternatieve' geneeskunde in mijn omgeving en in mijn praktijk. Prachtig om te zien dat klassieke homeopathie en acupunctuur de eigen geneeskracht met een kleine prikkel kunnen stimuleren. Ik gun je van harte dat je klachten herstellen en je meer kunt genieten van het leven!

Opleidingen (kort overzicht)
Na mijn ontslag als recreatieplanoloog ben ik in 2001 gestart met mijn studie aan de Academie voor Natuurgeneeskunde Hilversum. Aan deze zesjarige Hbo opleiding heb ik de studies klassieke homeopathie (2008) en TCM/acupunctuur (2009) afgerond.

Daarna heb ik verschillende opleidingen en bijscholingen gevolgd, zoals Masterclasses homeopathie bij het Hahnemann Instituut Nederland in Den Haag en Anne Vervarcke (the white room).
Bij Qing Bai en International Lectures heb ik me bekwaamd in Ooracupunctuur, Buikacupunctuur, Polsdiagnose, Naaldtechnieken en Vijf Elementen Acupunctuur.

Jaarlijks fris ik mijn medische kennis op bij onder andere  bij de School voor Homeopathie. In 2023 heb de Masterclass Holistische Tumortherapie bij de AvKH in Zwolle afgerond https://www.academievoorklassiekehomeopathie.nl

 

Disclaimer

Ik ben geen arts of medicus. Voor een medische diagnose of behandeling verwijs ik naar een arts of specialist.

Het logo van mijn praktijk is de spore (het zaadje) van Equisetum arvense, dat weggeschoten wordt door de springdraden. Deze plant stamt uit het Carboon (400 miljoen jaar geleden) en heeft bijgedragen aan de ontwikkeling van de aarde, omdat haar wortelstelsel voedingsstoffen van 50 meter diepte naar boven haalde.

De weg naar gezondheid is vaak ook een proces van loslaten én een nieuw begin, bewustwording en het scheppen van een goede leefomgeving.