lekker in je vel, gezond en blij

De natuurgeneeswijzen gaan uit van de eigen geneeskracht van de mens. Klassieke homeopathie en acupunctuur zijn holistische geneeswijzen. De behandeling richt zich op de hele mens: op lichamelijk, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. De natuurgeneeswijzen stimuleren het zelfgenezend vermogen.

.

Sinds 2023 werk ik met de Biophoton Energy Charger waarbij het lichaam wordt behandeld met licht en een magneetveld. Onze lichaamscellen absorberen de energie en informatie hiervan en gaan beter functioneren. Dit bepaalt de gezondheidstoestand van weefsels, organen, orgaanstelsels en het lichaam in zijn geheel. https://www.medifoton.nl/fotonentherapie-voor-patienten.php

.

In mijn praktijk ervaar ik dat klassieke homeopathie, acupunctuur en ondersteunende therapie?n vaak veel betekenen voor de gezondheid. Het adres van mijn praktijk is Deventerstraat 130, 7321 CD Apeldoorn. Bel of mail me voor een afspraak of meer informatie: 06 3068 4346.

‘Soms zitten we niet lekker in ons vel en hebben onbegrepen klachten. Of we hebben steeds (hoofd)pijn, verkoudheden, nare menstruatieklachten en zijn ‘gewoon’ moe.
Dit is niet gewoon. Klachten en ziekten ontstaan vaak door een disbalans in onszelf of in ons leven’.

.

Bio = leven & Foton = licht

Natuurlijk licht vitaliseert de mens