lekker in je vel

De natuurlijke geneeswijzen gaan uit van de eigen geneeskracht van de mens, die met een kleine prikkel gestimuleerd wordt. Ik sta mensen met uiteenlopende klachten graag bij in mijn praktijk. Als klassiek homeopaat en acupuncturist kijk ik naar de hele mens op lichamelijk, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. We gaan op zoek naar de achtergrond van jouw klacht(en) en de beste aanpak.

In mijn praktijk ervaar ik dat klassieke homeopathie en acupunctuur vaak veel betekent voor de gezondheid en vitaliteit. Ook om lekkerder in je vel te zitten.
Mijn praktijk is gevestigd in Deventerstraat 130 G in Apeldoorn. Bel of mail voor een afspraak of meer informatie: 06 3068 4346.

 

Week van Homeopathie 10 t/m 16 april 2018

Op 10 april 2018 wordt de film Just One Drop vertoond in Gigant. Het vrij onbekende verhaal van homeopathie, een controversiele geneeswijze. Het krachtigste medicijn van de natuur.

Op 13 april van 13.00 tot 15.00 uur is er een open middag in mijn praktijk. U bent van harte welkom om een kijkje te nemen. Er ligt een verrassing klaar


 

‘Soms zitten we niet lekker in ons vel en hebben onbegrepen klachten. Of we hebben steeds (hoofd)pijn, verkoudheden, nare menstruatieklachten en zijn ‘gewoon’ moe.
Dit is niet gewoon. Klachten en ziekten ontstaan vaak door een disbalans in onszelf of in ons leven’.