lekker in je vel

De natuurlijke geneeswijzen gaan uit van de eigen geneeskracht van de mens, die met een kleine prikkel gestimuleerd wordt. Ik sta mensen met uiteenlopende klachten graag bij in mijn praktijk. Als klassiek homeopaat en acupuncturist kijk ik naar de hele mens op lichamelijk, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. We gaan op zoek naar de achtergrond van jouw klacht(en) en de beste aanpak.

In mijn praktijk ervaar ik dat klassieke homeopathie en acupunctuur vaak veel betekent voor de gezondheid en vitaliteit. Ook om lekkerder in je vel te zitten.
Mijn praktijk is gevestigd in Deventerstraat 130 G in Apeldoorn. Bel of mail me voor een afspraak of meer informatie: 06 3068 4346.

 

Algemene Verordening gegevensbescherming (AVG)

Sinds 25 mei 2018 geldt de Privacywet. Het vastleggen van bepaalde gegevens is noodzakelijk voor een goede behandeling en vergoeding van consulten. Ik ga er bewust en zorgvuldig mee om. Op verzoek mail ik de privacyverklaring, die gebruikt wordt in mijn praktijk.

 

 

 

 


 

‘Soms zitten we niet lekker in ons vel en hebben onbegrepen klachten. Of we hebben steeds (hoofd)pijn, verkoudheden, nare menstruatieklachten en zijn ‘gewoon’ moe.
Dit is niet gewoon. Klachten en ziekten ontstaan vaak door een disbalans in onszelf of in ons leven’.